Alternatief voor Vierdaagse Apeldoorn

      Reacties uitgeschakeld voor Alternatief voor Vierdaagse Apeldoorn

Al eerder is er door de Stichting Internationale Vierdaagse Apeldoorn aangegeven dat de editie 2021 niet doorgaat. Daarom is de afgelopen maanden hard gewerkt aan een alternatief. Veel tijd is gestoken om van een aantal bestaande routes een routebeschrijving te maken, met daarnaast de mogelijkheid om de wandelingen via navigatie te volgen.

Twaalf routes zijn beschreven variërend van 12 km tot 20 km en zijn gratis te downladen van 1 juli 2021 t/m 30 september 2021 via de website van de Apeldoornse Vierdaagse. Daar vind je ook meer informatie over dit initiatief. Het alternatief is ontwikkeld om de (oud-)deelnemers toch te kunnen laten wandelen. Ook willen wij op deze manier nieuwe wandelaars kennis laten maken met onze vierdaagse en de mooie omgeving van Apeldoorn.

Naar verwachting wordt het evenement de Cantharel Internationale 4daagse Apeldoorn weer gewoon georganiseerd van 12 t/m 15 juli 2022.

Andere wandelmogelijkheden

Heb je interesse in nog meer wandelplezier rond Apeldoorn?
Kijk dan eens verder op ons eigen website voor zowel gemarkeerde als digitale wandel mogelijkheden. Ook is hier meer informatie te vinden over hoe je digitaal zelf een route kunt maken of een bestaande via navigatie kunt volgen.