Mind-Walk basistraining van start 

      Reacties uitgeschakeld voor Mind-Walk basistraining van start 

Ga je mee ontstressen, tot jezelf komen, genieten en opladen in het mooie en afwisselende Park Berg en Bos in Apeldoorn? Mind-Walk® maakt een krachtige combinatie van (meditatief) wandelen in de natuur met oefeningen en invloeden uit de yoga, mindfulness, bosbaden, adem- en ontspanningstechnieken, mindsetcoaching en meer.

Deze basistraining bestaat uit 5 wandelingen van ongeveer anderhalf uur (kan iets uitlopen) met 5 verschillende thema’s.
Je gaat op een ongedwongen en relaxte manier ervaring op doen en kennis maken met Mind-Walk en verschillende vormen van wandelmeditatie, beweegseries (vanuit yoga en met tai chi invloeden), ademoefeningen en meditatie (visualisatie). Je gaat meer uit je hoofd en komt weer in je lichaam. Je leert je lichaam beter voelen, met aandacht bewegen en wordt je meer bewust van verschillende sensaties van je lichaam. Inspanning, ontspanning, hoe voelt dat? En wat voelt prettig voor mij in dit moment? Je gaat je met je eigen natuur en met de natuur en om je heen verbinden. Ook ervaart hoe je door bewuster te worden van je zintuigen je meer in het hier en nu kan komen en meer kan genieten van de de natuur om je heen. Je leert je verschillende ontspanningstechnieken maar ook jouw (gedachte)kracht en dromen komen aan bod.

“Wat het meeste indruk op me maakte, was hoe snel het voelde als thuiskomen”

Robert

Meer over de Mind-Walk Methode, haar pijlers en ervaringen van deelnemers lees je op www.innatuuryoga.nl/mind-walk.

Doe je mee?
De data zijn:
Op vrijdag 17 en 24 juni en 1, 8 en 15 juli. Ook mogelijk op de zondag 19 en 26 juni, 3, 10 en 17 juli.
Wandelingen starten om 9.30 uur, duren ongeveer anderhalf uur (kan iets uitlopen) en zijn ongeveer 4 km.
Als iemand zich op geeft voor een van de dagen en een keer niet kan kan de desbetreffende les gevolgd worden op de andere dag.

Stuur gerust een mailtje als je vragen hebt, of geef je direct op via info@innatuuryoga.nl.

Ik ont(-)moet je graag!
Pauline Scherpenhuysen, InNatuur yoga