Mind-Walk basistraining

      Reacties uitgeschakeld voor Mind-Walk basistraining

Hoe heerlijk zou het zijn anderhalf uur in de mooie natuur rond Apeldoorn te ont-stressen, tot jezelf te komen en op te laden? Echt je hoofd leeg te lopen zodat er ruimte is voor inspiratie? In een groep of 1-op-1. Wandelen in de natuur geeft al zoveel gezondheidsvoordelen. Met Mind-Walk Apeldoorn wandel je een mooie route rond Apeldoorn……. En combineer je dit met het leren van wandelmeditaties en verschillende oefeningen met invloeden uit o.a. yoga, mindfulness, bosbaden, adem- ontspanningstechnieken, meditatie en mind-set.

Hierdoor maak je in de natuur contact met je eigen natuur. Je neemt deze nieuwe tools en kleine cadeautjes -die bij een oefening worden gebruikt of als reminders- mee naar huis. Daar kan je ze zelf in blijven zetten. Je zal ook na elke wandeling enkele extra oefeningen op papier mee krijgen. Hiermee kan je je thuis verder verdiepen in het thema en integreer je het meer in je dagelijks leven als je dat wilt.

Wil jij ook?

  • Meer rust ervaren
  • Meer mindful wandelen
  • Je fitter en energieker voelen
  • Tot jezelf komen, jouw eigen natuur ervaren in de natuur
  • Meer inzicht in jezelf
  • Heerlijk ontspannen en genieten van de natuur
  • Je hoofd leeg lopen (minder stress te ervaren)
  • Tools leren om ook thuis beter te ontspannen
  • Je stemming verbeteren en een goed gevoel krijgen
  • Ont-moeten en ontmoeten

Dan is Mind-Walk wat voor jou! 

Je kan je nu aanmelden voor de Mind-Walk basis training!

Je maakt kennis met de Mind-Walk methode en legt een mooie Mind-Walk basis. Je gaat op een ongedwongen en relaxte manier ervaring op doen en kennis maken met o.a. verschillende vormen van wandelmeditatie, beweegseries, ademoefeningen en meditatie (visualisatie). Je gaat meer uit je hoofd en komt weer in je lichaam. Je leert je lichaam beter voelen, met aandacht bewegen en wordt je meer bewust van verschillende sensaties van je lichaam. Inspanning, ontspanning, hoe voelt dat? En wat voelt prettig voor mij in dit moment? Je gaat je meer met de natuur en om je heen verbinden en ervaart hoe je door bewuster te worden van je zintuigen je ook meer in het hier en nu kan komen. Je leert je verschillende ontspanningstechnieken maar ook jouw (gedachte)kracht en dromen komen aan bod.

Dinsdagavond van 19.30 – (ongeveer) 21.00 uur, vrijdagochtend 9.30 – (ongeveer) 11.00 uur, zondagochtend 9.30 – (ongeveer) 11.00 uur. Geef je op als je interesse hebt voor een voor 1 of meerdere momenten door een mailtje te sturen naar info@innatuuryoga.nl. Als er voldoende deelnemers zijn zullen we starten! We lopen met een klein groepje zodat er voldoende persoonlijke aandacht is.

Meer info www.innatuuryoga.nl/mind-walk hier kan je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief als je op de hoogte wilt worden gehouden van losse Mind-Walk Specials en de trainingen.