Overzicht apps, instrumenten en beweegstimulering ouderen

      Reacties uitgeschakeld voor Overzicht apps, instrumenten en beweegstimulering ouderen

Of je nu wilt weten welke oefeningen je kunt doen als je een blessure hebt, hoe sport en zorg kunnen samenwerken om overgewicht tegen te gaan, of welke subsidies er allemaal zijn. Op de website allesoversport.nl ben je op de juiste plek; alle kennis over sport en bewegen op één plek. En vind je geen antwoord? Stel dan gerust je vraag aan de vele bezoekers of aan ons! Dit  is een initiatief van het ministerie van VWS.
Bewegen is goed, meer bewegen is beter! Bewegen is een must, daar kan geen twijfel over bestaan. Maar hoeveel moet je bewegen om gezond te blijven? Dat vertellen de beweegrichtlijnen je. En die geven ook meteen aan: bewegen is goed, meer bewegen is beter.

Lees verder…..

Gezond ouder worden

Op de website ‘alles over sport’ zijn ook onderwerpen te vinden die verwijzen naar het gezond ouder worden. Iets waar we allemaal mee te maken krijgen, als we ouder worden.
Daarnaast zijn op deze website heel veel onderwerpen te vinden die met sport en bewegen in het algemeen te maken hebben. Kijk rustig eens verder, er is genoeg te vinden om over na te denken.

Lees verder…..