Nieuwe groepen bij Powerwalkingclub Apeldoorn

      Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe groepen bij Powerwalkingclub Apeldoorn

Wil je lachend en met plezier afslanken, meer energie krijgen en fitter worden? Wil je een stap zetten naar een gezonder leven? Dan is dit precies wat jij zoekt! Neem nu de beslissing om op een leuke, gezellige en verantwoordelijke manier aan je gezondheid te werken en meld je direct aan bij Powerwalkingclub!

Met ingang van 15 september 2021 is er een tweede loopgroep in de Maten gestart.
Op de woensdagochtend, 9.15 uur, aan de Landdrostlaan 202, parkeerplaats nabij Sportvereniging Groen/Wit.
Op zaterdagochtend, 9.15 uur, aan de Kuipersdijk 1, Bruggelerbrug, plek voorzijde viaduct (standplaats Hans z’n Frietje).
De Power Walking trainers Ellen Schreurs en haar collega Rosa Timmer verzorgen wekelijks de Powerwalking lessen. Trainingsduur van onze lessen zijn 60 minuten. Het is altijd mogelijk om tussendoor aan te melden en een gratis proefles te vragen!
Meer informatie is te vinden op de website of neem contact op met Ellen Schreurs.

Wat is Power Walking?
Power Walking is lopen in een stevig tempo. De spierversterkende oefeningen die tussendoor worden gedaan, zorgen ervoor dat je meer vet verbrandt en een strakker figuur krijgt.
Power Walking is geen hardlopen. Uit testen is gebleken dat mensen die aan Power Walking doen, evenveel calorieën verbruiken als mensen die hardlopen op een normaal tempo. De resultaten zijn verbluffend!
Het gemiddelde calorie verbruik met Power Walking kan oplopen tot wel 500 calorieën per uur. Power Walking is geschikt voor jou, voor iedereen en voor alle leeftijden.
Door deze natuurlijke vorm van bewegen, met weinig weerstand, is de kans op blessures nagenoeg nihil.

powerwalking