Vier de natuur met een mooie Mind-Walk® wandeling

      Reacties uitgeschakeld voor Vier de natuur met een mooie Mind-Walk® wandeling

Het eerste weekend van september is Fête de la Nature! Een grassroots natuurfestival waarin iedereen een eigen natuur feestje aan kan bieden. Het idee is om zo meer mensen op allerlei verschillende manieren bij de natuur te betrekken. Er zijn feestjes in het hele land!

InNatuur yoga wil daar graag in bijdragen en organiseert op 2 september 14.30 uur een (gratis) Mind-Walk (en een gratis outdoor yogales op 4 september).

Wil je ook ontstressen, opladen en tot jezelf komen, al wandelend in de mooie natuur van Apeldoorn? Doe dan mee met deze gratis Mind-Walk wandeling!

In deze speciale Mind-Walk voor Fete de la nature is het thema ‘Ontmoeten en Ont-moeten’.

“Als je je zelf ont-moet, ontmoet je jezelf.”

In deze wandeling ontmoet je de natuur om je heen, jouw natuur en de Mind Walk Methode. En maak je een start met het ont-moeten van jezelf.
De wandeling is in Park Berg en Bos in Apeldoorn van 14.30 uur tot ongeveer 16.30 uur. Na aanmelding krijg je precieze locatie van het startpunt.

Mind-Walk is een op mindfulness gebaseerde buitentraining voor persoonlijke en bewustzijnsontwikkeling, die gebruikmaakt van de 6 pijlers van de Mind-Walk Methode. Het is (meditatief) wandelen, gecombineerd met invloeden uit o.a. de yoga, mindfulness, bosbaden, adem- en ontspanningsoefeningen en mindset. Hierbij gebruiken we ook kleine cadeautjes om oefeningen mee uit te voeren of als reminders.

Het is een veilige, effectieve en leuke manier om je  mentale en fysieke gezondheid en fitheid te verbeteren. De oefeningen zijn geïntegreerd in een wandeling van ongeveer 3 tot max 5 km per keer.

Merk je dat je moeite hebt met ontspannen, omdat je de tijd niet neemt of gewoonweg niet weet hoe je je moet ontspannen? Ervaar je dat je hoofd vaak te vol is? Wil je laagdrempelig kennis maken met dergelijke oefeningen? Of vind je het gewoon heerlijk om te wandelen in het bos? Dan is de Mind-Walk wat voor jou. We starten 9 en 11 september weer met de basistraining van 5 wandelingen.

Kijk voor meer informatie op www.innatuuryoga.nl/mind-walk.
Meer over Fête de la Nature zie je op www.fetedelanature.nl.

Ik kijk er naar uit je te ont(-)moeten!
Pauline