Vierdaagse Apeldoorn steunt Spieren voor Spieren

Vorig jaar heeft de Stichting Internationale Vierdaagse Apeldoorn, ter gelegenheid van de 65e ‘verjaardag’ een cheque overhandigd aan een goed doel, de Bas van de Goor Foundation. Het bestuur heeft besloten ook dit jaar een goed doel te steunen en gekozen is voor Spieren voor Spieren.
Deze stichting heeft één doel, spierziekten bij kinderen verslaan. Om dit te bereiken wordt intensief samengewerkt met medisch specialisten, wetenschappers, onderzoekers, het bedrijfsleven en topsport- en kind-ambassadeurs. Spieren voor Spieren zoekt enerzijds een oplossing voor spierziekten, anderzijds wil de stichting kinderen en hun gezinnen die nu lijden onder hun spierziekte helpen.
Spieren voor Spieren ondersteunt of faciliteert actievoerders in het land geld in te zamelen voor de stichting. Met  www.sportenvoorspieren.nl wordt voor acties een platform beschikbaar gesteld ten behoeve van publiciteit en donaties.
Meer informatie vind je op: www.spierenvoorspieren.nl/wat-kun-jij-doen/downloads/.
Deelnemen aan deze wandeldagen kan nog altijd. Meer informatie over de Cantharel Internationale 4daagse Apeldoorn vind je op: www.4daagseapeldoorn.nl.

Niet wandelen maar toch meedoen?
Zonder vrijwilligers kunnen deze wandeldagen niet georganiseerd worden. De Stichting Internationale Vierdaagse Apeldoorn kan, rond en tijdens dit evenement, nog altijd vrijwilligers gebruiken. Ben je in de gelegenheid om enkele dagen ons te komen helpen? Graag, het hoeft niet elke dag. Dan lever je ook een bijdrage aan het goede doel. Meer informatie voor vrijwilligers vind je hier.