Vierdaagse van Apeldoorn: Ja, natuurlijk!

      Reacties uitgeschakeld voor Vierdaagse van Apeldoorn: Ja, natuurlijk!

Er zijn genoeg redenen te bedenken om de Veluwe te ontdekken tijdens de Vierdaagse Apeldoorn. Zo wandel je als deelnemer, ongeacht de route die je kiest, elke dag door een prachtige bosrijke omgeving. Vanuit de start loop je direct de natuur in, grotendeels over onverharde paden. Afhankelijk van de gekozen afstand (12, 20, 30 of 40 km) wandel je door bossen, over heidevelden, langs zandverstuivingen en sprengen. Je wandelt onder andere door pittoreske Veluwse dorpjes en natuur, zoals Stadspark Berg en Bos, het paleispark van Kroondomein Het Loo en langs Paleis Het Loo. Wandel door prachtige natuurgebieden van bijvoorbeeld Staatsbosbeheer, Geldersch Landschap en Natuurmonumenten.

Voor geoefende en recreatieve wandelaars

Ben je meer een recreatieve wandelaar die liever geen vier dagen meeloopt, dan kan een enkele dag of meerdere dagen ook. Kies dan voor een kortere afstand. Je hebt tijd genoeg om in je eigen tempo te genieten van mens en natuur. Kies een dag en kom alleen of samen wandelen bij de groenste vierdaagse van Nederland.

Kleinschalige en gemoedelijke organisatie 

Geniet in alle rust van wandelen op de Veluwe dankzij de voorbereidingen van de organisatie en onze enthousiaste vrijwilligers. De goed geplaatste watertappunten en de aangename rustplaatsen zorgen voor de nodige ontspanning onderweg. De start- en finishlocatie is niet alleen uitstekend bereikbaar, maar ook gezellig. En heel belangrijk, dankzij de ruime opzet van de Vierdaagse is het niet dringen op de parcoursen. 

Meedoen?

Ontdek ook de unieke natuur en cultuur op de Veluwe tijdens de wandeldagen in Apeldoorn van 11 t/m 14 juli 2023. Ja, natuurlijk! Voor jong en oud, doorgewinterde wandelaars en beginners, buurtbewoners en internationale bezoekers. 

Meer informatie te vinden is via de flyer en op de website van de Stichting Internationale Vierdaagse Apeldoorn.