Wandel- en fietsbeurs 2023

      Reacties uitgeschakeld voor Wandel- en fietsbeurs 2023

Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 februari 2023 staat de leukste beurs voor fietsers en wandelaars op het programma in de Jaarbeurs in Utrecht. Na twee beursloze jaren is er weer een nieuwe editie georganiseerd.
Ontdek op de beurs fiets- en wandelbestemmingen, struin langs outdoormateriaal en pas nieuwe wandelschoenen. Ga zeker langs bij de info-markten voor fietsers, wandelaars en pelgrims. Ervaren vrijwilligers praten je daar graag bij over de mooiste routes en geven je de beste tips.
Op grote fietsparcoursen kun je de nieuwste trekkingbolides en e-bikes uitproberen. En we hebben weer een boordevol programma van lezingen en workshops. Bovendien geeft een ticket ook toegang tot E-bike Xperience, hét e-bike-testevent van Nederland. Twee events dus voor de prijs van één!

De Jaarbeurs Utrecht verwelkomt iedereen die met het oog op wandelen en fietsen zijn blik wil verruimen. Tijd voor nieuwe avonturen, ontdekkingen, bestemmingen, verhalen en ontmoetingen. Op de beurs is ook Wandelnet te vinden.