Wandelen met een chronische aandoening? Dat kan echt!

      Reacties uitgeschakeld voor Wandelen met een chronische aandoening? Dat kan echt!

Wandelen wordt steeds populairder. Het is niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook ontzettend leuk wanneer je het samen met anderen doet.

Maar wandelen is niet voor iedereen vanzelfsprekend

Er zijn dingen die je er van kunnen weerhouden te beginnen met wandelen. Wanneer je (een verhoogd risico op) een chronische aandoening hebt en je leefstijl moet veranderen, kan het zetten van de eerste stap ontzettend lastig zijn. Of wanneer je graag met iemand samen wilt wandelen, maar niet weet met wie.
Dan kan onze wandelgroep met deskundige begeleiding een uitkomst bieden! In deze groep wordt er samen gewandeld en onder deskundige begeleiding getraind om uiteindelijk 1, 2, 3 of misschien wel 4 dagen mee te doen aan de Apeldoornse Vierdaagse in juli 2022.

Waar en wanneer?

De wandelingen starten vanaf VV Victoria Boys (Berghuizerweg 153, 7312 SN Apeldoorn) op zaterdagmorgen om 09.30 uur. Er wordt tot 10.30 uur gewandeld en de begeleiding van de wandelgroepen wordt gedaan door gecertificeerde wandelbegeleiders. Na afloop is er gelegenheid koffie e.d. te drinken.
De wandelgroep zal starten bij voldoende aantal deelnemers. Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst door een mail te sturen naar irma@wandeleninapeldoorn.nl.

Durf de uitdaging aan te nemen!

Dus, heb je een (hoog risico op een) chronische aandoening zoals bijvoorbeeld diabetes, hart- en vaatziekten, COPD, artrose of kanker? Heb je Corona gehad en nog steeds klachten? Of mis je een wandelmaatje of wil je graag meer mensen leren kennen?
Wil je de uitdaging wel eens aangaan om een keer mee te doen met een wandeling en met onze groep mee te trainen? De deelname is gratis. Als je mee wilt doen vragen we je om je via de mail aan te melden.
Of wil je toch nog eerst meer informatie?

Stuur een mail naar Irma Woudenberg,
irma@wandeleninapeldoorn.nl
voor meer informatie of om je aan te melden.

Aanmelden voor de groep kan tot 23 oktober 2021!