Maandelijkse wandel-mogelijkheden

Op deze pagina tref je een deel van de mogelijkheden om maandelijks ergens in de gemeente Apeldoorn te kunnen meewandelen met een groep. De linken verwijzen naar de contactgegevens of websites voor verdere informatie over afstanden en deelnemen. Voor eventuele kosten van deelname verwijzen wij je naar de betreffende website van de aanbieder.
‘Wandelen in Apeldoorn’ heeft verder geen enkele invloed op de activiteiten en de juistheid van de gegevens. Neem daarvoor altijd contact op met de organisator.

Wil je de gegevens van jouw groep ook vermeld hebben? Klik even hier voor de mogelijkheden.

♦️ Eerste maandag van de maand

Coachend wandelen, De Kap, Apeldoorn
Iedere eerste maandagavond van de maand, vanaf 19.00 uur en tot 20.30 uur. 
Parkeren kan in de wintermaanden (oktober tot en met maart) bij Station de Maten (startlocatie). 
In de zomerperiode (april tot en met september) lopen we in de Kroondomeinen en parkeren we aan de Wieselseweg (startlocatie).
www.dekap.nl / b.zwolsman@dekap.nl

♦️ Eerste dinsdag van de maand

Wandeling in en om Ugchelen
Iedere eerste dinsdag van de maand, vanaf 09.30 uur, afstand altijd tussen de 12 en 14 km. Wandelen door omgeving Ugchelen en omgeving.
Vanaf TCU, Tennisclub Ugchelen, Ugchelsegrensweg 10, Ugchelen
wandeleninugchelen@gmail.com

♦️ Eerste woensdag van de maand

Woensdagochtend wandelgroep, De Kap, Apeldoorn
Bedoeld voor mantelzorgers die het fijn vinden om, onder leiding van een vrijwilliger, mensen te treffen die ook in een zorgsituatie zitten. Een mooie manier om elkaar te kunnen ondersteunen. Je verhaal te kunnen delen, adviezen, tips te geven. Vanaf 10.30 uur tot 11.30 uur.
Parkeren bij het P-terrein via de tweede ingang van het Paleispark aan de Amersfoortseweg. Tegenover de Pijnboomlaan.
www.dekap.nl / b.zwolsman@dekap.nl

♦️ Eerste en derde woensdag van de maand

Wandelen in Klarenbeek
Iedere 1e en 3e woensdagochtend van de maand is er in Klarenbeek een wandeling vanuit het MFC in Klarenbeek vanaf 9.30 uur, het is niet noodzakelijk je aan- of af te melden. Deelname gratis. Er wordt altijd ongeveer 8 kilometer gelopen. Na afloop is er gelegenheid om een bakje koffie of thee te drinken.
Wanneer een maand 5 woensdagen heeft, is de dag voorafgaand op de 5e woensdag een avondwandeling van circa 10 kilometer.
Multifunctioneel Centrum Klarenbeek, Bosweg 12-14, 7382 CC Klarenbeek.
www.mfcklarenbeek.nl/dorpshuis
dorpscontactpersoon@klarenbeeksbelang.nl / inloop@mfcklarenbeek.nl

♦️ Laatste zaterdag van de maand

Wandelgroep ‘In Je Element’, stiltewandelingen
De stiltewandelingen zijn meestal de laatste zaterdag van de maand maar ook wel eens op een zondag, dus voor data kijken op de website.
De stiltewandelingen starten om 10 uur bij de ingang van paleispark Het Loo, naast de fietstenstalling. We lopen een klein stukje naar een mooie plek in het bos waar we een aandachtsoefening doen om bij jezelf te komen, in het hier en nu. Daarna lopen we in stilte, in verbinding met de natuur en met elkaar. Halverwege doen we een stukje loopmeditatie en op het eind een aantal Chi Kung oefeningen.
Om half 12 zijn we dan ongeveer weer terug bij het startpunt. Afstand die we lopen is ongeveer 4 km.
www.injeelement.net / info@injeelement.net