Wandelpraatjes

      Reacties uitgeschakeld voor Wandelpraatjes

-Want bewegen is gezond, en samen bewegen is leuk!-

Apeldoornse jongeren (15-30) gaan samen met 70+ers de buitenlucht in terwijl ze een gezellig praatje maken. Ken je iemand (moeder, vader, buurman, buurvrouw, kennis) die het leuk zou vinden om samen met een jongere te gaan wandelen? Breng ze dan op de hoogte van dit mooie project. Wij maken vervolgens een mooie match!
Als je dit bericht zou willen delen: graag! Zo bereiken we samen hopelijk veel mensen.

Voor aanmelden en/of vragen:
l.hameleers@stimenz.nl / 06-82051727

Wat is Skill-Ability?

Wij geloven dat jongeren met hun talent een glimlach op iemands gezicht toveren. Netwerk Skill-Ability brengt daarom behulpzame jongeren, van 15 tot 30 jaar, en kwetsbare stadgenoten samen. Samen zoeken we naar een passende match. Ook organiseren wij ontmoetingen om ervaringen te delen, elkaar te inspireren, relevante thema’s te bespreken en een gezellige tijd te beleven. Zo maken wij van Apeldoorn een gemeente waar we met zijn allen nog trotser op kunnen zijn!

Uit ervaring weten wij dat iemand helpen ontzettend dankbaar werk is. Een klein gebaar heeft vaak een positieve impact op het leven van de kwetsbare stadgenoot. Door iets te doen voor een ander, help je ook jezelf. Jouw eigenwaarde en zelfvertrouwen krijgen een enorme boost. Ook kan vrijwilligerswerk zorgen voor een nuttige invulling van jouw dag.

Wat voor jou een kleine moeite is, wordt ontvangen als een groot cadeau.