Wandelroutes

In en rond de gemeente Apeldoorn is en veelheid aan mogelijkheden om alleen, samen, met familie of groep te wandelen. Lekker buiten actief zijn en ondertussen genieten van de omgeving!

Wandelen is goed voor lichaam en geest en past perfect binnen een gezonde leefstijl. Iedereen kan het en het kan bijna overal, op elk moment van de dag. In tegenstelling tot veel andere sport- en beweegactiviteiten levert wandelen bijna geen blessures op.

Wandelen biedt veel voordelen en er zijn allerlei mogelijkheden om het te doen. Of je nu wandelt om fit en gezond te blijven, om in alle rust de natuur te beleven, om stevig te presteren, om gezellig met andere mensen samen te zijn; het kan allemaal en soms ook nog tegelijk.

Mocht je de gegevens van jouw wandel-evenement op deze website vermeld hebben, stuur dan de gegevens aan:
info@wandeleninapeldoorn.nl
dan zullen wij zo snel mogelijk deze gegevens op de website vermelden.

Georganiseerde tochten
In onze Agenda staan de wandel-evenementen in de komende maanden vermeld.

Gemarkeerde tochten
Wandelingen voor elk wat wils. Van korte, lange en hele lange wandelingen, wandelen met kinderen en rolstoelwandelingen.

Digitale wandelroutes
Hoe ga je wandelen met het gebruik van digitale routes? Op je telefoon met apps of via een speciaal navigatietoestel? Wij geven je alvast informatie over de mogelijkheden.