Waar vind ik georganiseerde tochten?

Informatie over geplande wandeltochten en -evenementen in de komende maanden in onze gemeente kunt u vinden via de linken hieronder. Andere tochten waar wij informatie over krijgen, zijn te vinden op onze pagina Agenda. Bij deze gegevens staat ook meestal een verwijzing naar een website of een e-mail adres voor meer informatie. De werkgroep Wandelen in Apeldoorn heeft verder geen enkele invloed op deze activiteiten en de juistheid van de gegevens.

Koninklijke Wandel Bond Nederland
Meer informatie over wandel-evenementen georganiseerd onder auspiciën van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) vindt u op de volgende websites:
www.wandel.nl
www.avondvierdaagse.nl

Alle georganiseerde wandeltochten en -evenementen in deze coronatijd zijn meestal afgelast. Kijk daarvoor op de website van de KWBN, www.wandel.nl. Zodra het weer mogelijk is, zullen deze weer in hun agenda opgenomen worden.

Apeldoorns Gidsen Collectief
Het AGC is een stichting met als doel het publiek kennis laten maken met de cultuurhistorie, het erfgoed en de architectuur van de gemeente Apeldoorn in de breedste zin van het woord. Wij verzorgen wandelingen door diverse Apeldoornse wijken en buurten. Tevens verzorgen wij op verzoek (rond)wandelingen in een wijk of buurt naar keuze.

IVN Apeldoorn
Het IVN Apeldoorn biedt een hele reeks wandel- en fietsroutes in de omgeving van Apeldoorn, Epe en Voorst aan. Naast de routebeschrijving is ook interessante natuur- en cultuurhistorische informatie opgenomen. Alle routes zijn gratis te downloaden.
Naast de activiteiten op een specifieke datum biedt IVN Apeldoorn nog meer. Bijvoorbeeld activiteiten met een thema of voor een aparte doelgroep, cursussen, landschapsonderhoud of projecten.

wandelen paleispark

WANDELPROGRAMMA’S
www.kwbn.nl
www.fitstap.nl
www.wandelfit.nl
www.wandeltraining.nl