Waar vind ik georganiseerde tochten?

Informatie over geplande wandeltochten en -evenementen in de komende maanden in onze gemeente kunt u vinden op onze pagina Agenda. Bij deze gegevens staat ook meestal een verwijzing naar een website voor meer informatie. De werkgroep Wandelen in Apeldoorn heeft verder geen enkele invloed op deze activiteiten en de juistheid van de gegevens.

Koninklijke Wandel Bond Nederland
Meer informatie over wandel-evenementen georganiseerd onder auspiciën van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) vindt u op de volgende websites:
www.wandel.nl
www.avondvierdaagse.nl

Alle georganiseerde wandeltochten en -evenementen in deze coronatijd zijn meestal afgelast. Kijk daarvoor op de website van de KWBN, www.wandel.nl. Zodra het weer mogelijk is en kan, zullen deze weer in hun agenda opgenomen worden.

Apeldoorns Gidsen Collectief
Het AGC is een stichting met als doel het publiek kennis laten maken met de cultuurhistorie, het erfgoed en de architectuur van de gemeente Apeldoorn in de breedste zin van het woord. Wij verzorgen wandelingen door diverse Apeldoornse wijken en buurten. Tevens verzorgen wij op verzoek (rond)wandelingen in een wijk of buurt naar keuze.

wandelen paleispark

WANDELPROGRAMMA’S
www.kwbn.nl
www.fitstap.nl
www.wandelfit.nl
www.wandeltraining.nl