Yoga wandelingen en online Mind-Walk begeleiding

      Reacties uitgeschakeld voor Yoga wandelingen en online Mind-Walk begeleiding

Vanaf 14 december 2022 start de Winter Wandel yoga weer! Dit is dan wekelijks op woensdag van 9.00 – 10.00 uur in Park Berg en Bos.

Comfortabel in het bos yoga beoefenen? Kan dat nog?! Zeker!
Het wordt eindelijk kouder, tijd voor de Winter Yoga Wandelingen!
Laat je matje thuis kleed je warm aan. Schoenen blijven aan bij deze yoga in wandelvorm.

Winter is een tijd van verstillen, naar binnen keren, reflecteren. En dat doen wij ook. De houdingen zijn aangepast aan kouder weer en verweven in een korte wandeling. Tijdens het lopen doen we ook wandelmeditatie en ademoefeningen. Het is nog steeds prachtig buiten! Voorkom die winterdip, verbeter je immuunsysteem, houd je lichaam sterk en soepel, pak die zon en verse zuurstof en relax en geniet!

We blijven JUIST naar buiten gaan. Doe je een keertje mee?

Mail naar info@innatuuryoga.nl, meer info op www.innatuuryoga.nl/buiten-yoga.

Online Mind-Walk mogelijkheden!

Een losse wandeling, Mind-Walk Special ‘Ontmoeten en Ont-moeten’ met alle begeleiding in de online leeromgeving!
Je ontmoet jezelf, de natuur en de Mind-Walk methode en maakt een start met het ont-moeten van jezelf. Je gaat met alle zintuigen de natuur om je heen ervaren, bewegen met aandacht, wandelmeditatie ervaren, relaxen met meditatie en met mindset aan de slag.
Zie www.innatuuryoga.nl/ontmoeten-en-ont-moeten.

Je kan nu nu nog als allereerste instappen de Mind-Walkbasistraining online te doorlopen voor een ‘vroege vogel prijs’. Je ontvangt in een mooie online leeromgevingen de inhoud op verschillende manieren zodat je er helemaal op jouw eigen manier mee aan de slag kan.

Buiten je hoofd leegmaken, echt ontspannen en ruimte creëren voor nieuwe energie en inspiratie. Wanneer en waar je wilt maak je kennis met oefeningen en invloeden uit diverse stromingen zoals bijvoorbeeld yoga, meditatie, tai chi, adem- en ontspanningstechnieken, bosbaden en mindsetcoaching. De presents-in-the-present worden naar je toe gestuurd.
Zie www.innatuuryoga.nl/mind-walk voor meer info.